čtvrtek 20. března 2008

Pohodlnější hledání ve Windows Mobile

Google vydal vyhledávací modul pro Windows Mobile. Ten přidá vyhledávací pole přímo na základní obrazovku, takže není nutné otevírat vyhledávač v prohlížeči. Pokud máte mobil s Windows Mobile (a s připojením k internetu), můžete si modul nainstalovat takto:

  1. Na svém mobilním telefonu spusťte internetový prohlížeč a zadejte adresu http://mobile.google.com. Obrazovka by měla vypadat takto:
  2. Klikněte na odkaz Vyhledávání (stáhnout).
  3. Potvrďte, že chcete stáhnout a spustit instalační soubor a svůj souhlas s podmínkami používání.

Po dokončení instalace se vám na úvodní obrazovce mobilu objeví vyhledávací pole:

a v něm můžete začít vyhledávat:

2 komentáře:

  1. Před pár dny jsem objevil podobné "udělátko" od Googlu i pro Symbian. Funguje podobně - na základní obrazovce si vyvoláte hledací políčko, které po odeslání otevře prohlížeč s výsledky hledání na Googlu. Vadí mi jen, že nemohu určit, který prohlížeč se má otevřít (mám na Symbianu zatím čtyři a sháním další), pracuje pouze s výchozím.

    Screenshot nepřiložím, jelikož netuším, jak ho na Symbianu udělat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.