úterý 1. ledna 2008

Nejčtenější články roku 2007

Titulek je dost nadnesený, protože Všemi osmi vychází teprve necelé tři měsíce, ale i tak bych rád zaznamenal, které články si za tu krátkou dobu získaly nejvíce vaší pozornosti.

  1. Těsné prvenství získalo počasí na Google Earth, i když se přiznám, že sám jsem ho použil jen párkrát, když jsem měl zrovna Google Earth spuštěnou kvůli něčemu jinému. Počet zhlédnutí: 1626.
  2. S nepatrným odstupem skončila mapa parkování v Praze. Článek byl zobrazen 1622krát a samotná mapa dosáhla již přes 12 tisíc zobrazení.
  3. Třetí místo patří také mapám, tentokrát návodu jak kreslit mapy v mapách Google. Počet zobrazení: 895.

Více než 700 zobrazení mělo dalších pět článků, mj. o metodice Getting things done, rozšíření Meebo pro Firefox a platformě Google Android. Celkový počet zobrazení všech 43 článků činil na webu 20896 a v RSS kanálu celých článků 18248. Úvodní stránka se zobrazila 3602krát.

Popularita jednotlivých článků se samozřejmě vůbec neshoduje s tím, co jsem já při psaní považoval za důležité či zajímavé, ale to by byl jiný příběh.

...a abych nezapomněl...všem vám moc děkuji za přízeň a přeji šťastný nový rok.

4 komentáře:

  1. do nového roku přeji rovněž vše nej! a doufám, že si zde za rok budu moci přečíst podobný sumarizujicí text ;-).

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak měříte počet zobrazení mapy. Vždyť na Google Maps nemůžete vložit žádný svůj měřící kód nebo ano?

    OdpovědětVymazat
  3. Počet zobrazení mapy měří a ukazuje přímo Google. Pod popiskem mapy se teď píše: "Počet zobrazení: 13,220 - Veřejná".

    OdpovědětVymazat
  4. Aha, děkuji. Já si toho šedivého písma nevšiml :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.