pátek 19. října 2007

Meebo jako add-on pro Firefox

Populární webový messenger Meebo.com je nově k dispozici též jako rozšíření pro Firefox. Rozšíření nabízí postranní panel se seznamem kontaktů, automatické přihlášení k účtu při spuštění prohlížeče, vizuální upozorňování na došlé zprávy a některé další funkce. Vlastní rozhovor však nadále probíhá na stránce Meebo, která musí být stále otevřená v samostatném tabu.

Meebo je dnes zřejmě nejpopulárnější webový klient pro instant messaging (IM, česky řečeno kecálek). Kromě toho, že funguje ve webovém prohlížeči bez nutnosti instalovat desktopovou aplikaci, nahrazuje též klienty jednotlivých nejrozšířenějších IM sítí, konkrétně AIM, MSN, Yahoo, Google Talk, ICQ a Jabber. Srovnávací recenze Meebo a konkurenční služby ICQ2Go vyšla letos v květnu na Technetu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.