úterý 6. května 2008

Online nástroje na převod videa z YouTube do MP3

Našli jste na YouTube.com video, jehož zvukovou stopu byste si chtěli stáhnout do audiosouboru ve formátu MP3? K dispozici je mnoho programů na stahování videa a na konverzi stažených FLV souborů, ale jejich použití je zbytečně složité. Mnohem jednodušší je využít některý z následujících on-line nástrojů:

  • Vid To MP3 -- zadáte adresu stránky s videem na YouTube a kliknte na tlačítko Download. Aplikace video stáhne, převede zvuk na MP3 a nabídne odkaz na stažení (Download MP3). Názorně zobrazuje průběh stahování a převodu, na žádné problémy jsem nenarazil. Snad jen reklam je na stránce trochu moc.
  • FLV.TO (FLV to MP3 Online Converter) -- ještě o něco jednodušší než předešlý nástroj, s lepší indikací průběhu stahování a konverze a s menším počtem reklam. Zpočátku mi ale nějak nefungoval a rozběhl se teprve na třetí pokus.
  • Media Converter -- jak název napovídá, umí víc různých konverzí a převod videa z YouTube na MP3 je jen jedna z možností. Ovládání je proto složitější a smysl má asi jen tehdy, pokud využijete pokročilejší nastavení.
  • Zamzar -- oproti předešlým umí převádět i lokální soubory. Nenabídne vám ale výsledný soubor ke stažení. Místo toho vám ho pošle e-mailem.

9 komentářů:

  1. Mně flvto.com funguje na první pokus. Jinak Marku moc děkuju, zrovna se to potřebuju naučit.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tyto snadné aplikace,moc mi to pomohlo=o)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju za tyto linky,fakt mi pomohly!xoxo

    OdpovědětVymazat
  4. mne FLV funguje napul, udela 50% a odpadne

    OdpovědětVymazat
  5. Díky moc FLV.TO mi funguje skvěle, jako jedinný.

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mě je nejlepší http://www.sosal.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Super, díky za tip, hlavně na ty MP3 z youtube se mi lidi furt ptají a píšou mi.

    OdpovědětVymazat
  8. Těch nástrojů na převod Youtube videí do mp3 je mraky. Používám www.savebomb.com .. můžu si navíc vybrat i mezi flv, mp4 apod.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.