neděle 15. března 2009

Twitter pro začátečníky a mírně pokročilé

Protože tu občas píšu o mikroblogovacím systému Twitter a část z vás zřejmě neví, o co vlastně jde, napsali jsme s Adamem Javůrkem návod na Twitter pro začátečníky a mírně pokročilé. Pokud jste se chystali o Twitteru něco nastudovat nebo ho dokonce začít používat, máte příležitost.

Návod chceme postupně doplňovat a upravovat podle připomínek čtenářů, a proto uvítám doplňující otázky a komentáře. Text je publikován pod licencí Creative Commons, takže pokud byste ho chtěli vydat na svém webu, můžete. Jen prosím v tom případě odkažte zpátky na původní článek, aby si vaši uživatelé mohli přečíst nejaktuálnější verzi i s případnými komentáři.

5 komentářů:

  1. Prosím vás, ako sa dá na twitteri pridať svoje vlastné foto?? A ešte, že cez twitter môžem poslať správu niekomu slávnemu,celebrite?

    OdpovědětVymazat
  2. A je možné že mi ta celebrita odpíše?? :D

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som sa chcela opýtať, že ako mám pridať tweet tak aby to ten dotyční videl ... lebo aj keď ho tam pridám tak sa objaví iba v mojom profile a ten druhý ho nevidí

    OdpovědětVymazat
  4. AHOJ chcu se zeptat kdyz chcu nekomu neco napsat mam ho pridaneho ale on me ne a neco mu napisu jakto ze se mu to neobjevi na profilu ale me jo , to same kdyz mu neco napisu do prispevku ukaze se to jen me a jemu zase ne dekuju za odpoved

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.