pátek 27. června 2008

Hodnocení článků a lepší komentáře

Systém Blogger, kterým vydávám tento blog, se dnes dočkal několika vylepšení a dvě z nich jsem hned zkusil nasadit:
  • Hodnocení článků. Pod každým článkem nyní můžete klikat na hvězdičky podle toho, jak se vám článek líbil. Bude to pro mne zajímavá zpětná vazba, která mi snad pomůže se lépe strefit do vašich potřeb a zájmů.
  • Formulář pro komentáře je nyní zobrazen přímo pod každým článkem, resp. pod posledním komentářem. Komentování tak bude pro vás pohodlnější a těším se, že toho náležitě využijete.
Pokud náhodou sami Blogger používáte, dozvíte se více informací o novinkách česky na GUG.cz (velmi stručně) a anglicky na blogu Blogger in Draft (velmi podrobně).

4 komentáře:

  1. Mozna je dobre, ze muzu napsat komentar znovu. ;-) Asi za to muzou detske nemoci pri nasazeni nove vychytavky, ale muj prvni pokus pred chvili nedopadl dobre.

    Po napsani komentare a prihlaseni jsem skoncil hlaskou, ze muj prohlizec nepodporuje cookies, coz neni pravda, mimo jine i protoze pri dalsim nacteni teto stranky uz jsem prihlaseny.

    A co jsem psal? Prosil jsem o vetsi rozestupy mezi hvezdickami. Nedari se mi trefit na zvolenou hodnotu.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud jsem do komentářů přispíval jako přihlášený, bylo tam dříve takové zatržítko, že chci dostávat další komentáře e-mailem. Ale to teď zmizelo. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  3. Marku, ty už jsi "zakázkový blogger", když píšeš podle nálady svých čtenářů ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, nikde jsem nenašel, jak uvedené funkce "zapnout" ve stávajícím bloggu. Poradíte mi?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.