čtvrtek 6. března 2008

Synchronizace kalendářů Google - Outlook

Google vydal program pro Windows určený k synchronizaci kalendářů Google Calendar a Microsoft Outlook. Google Calendar Sync pracuje na pozadí, umožňuje nastavit obousměrný či jednosměrný přenos a frekvenci aktualizace (jednou za 10 minut a déle).

Pokud používáte kalendář Outlooku jen na mobilu s připojením k internetu, doporučuji spíše program GooSync, o kterém jsem psal v prosinci (Jak synchronizovat Google Calendar s mobilem).

4 komentáře:

  1. Srdéčko mi radostí poskočilo, než jsem si přečetl: "Keep in mind that it's not possible to sync events on secondary calendars at this time. Google Calendar Sync will only sync events from your primary Google Calendar and your default Microsoft Outlook calendar." :(

    OdpovědětVymazat
  2. No tak teprve teď se pro mě stává google calendar použitelný, v drtivé věčině času pracuji s outlookem, ale není k zahození mít svůj přehled i na cestách, bravo!

    OdpovědětVymazat
  3. zaznamenal jsem vcera, ze google calendar je i v cestine, ale jen pro nove zalozeneho uzivatele, nevite jak se prepnout do ceske verze u stavajiciho uzivatele?

    OdpovědětVymazat
  4. Program je super. Jen mě štvě, že synchronizuje pouze hlavní kalendář.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.